»KAJ PA JE BILO Z EVROPSKIM DENARJEM NAREJENO ZATE, ZA TVOJ KRAJ?«

»KAJ PA JE BILO Z EVROPSKIM DENARJEM NAREJENO ZATE, ZA TVOJ KRAJ?«

»KAJ PA JE BILO Z EVROPSKIM DENARJEM NAREJENO ZATE, ZA TVOJ KRAJ?«Predlagaj najboljši projekt in se poteguj za lepe nagrade

Nordijski center Planica, prenovljene terme Čatež, Koča pod Storžičem, urejena ribogojnica, štipendija za delo v Hidrii, raziskave na področjih probiotikov in zdravja, Eko-socialna kmetija Korenika, kolesarska pot med Mirnom in Kanalom, energetska sanacija doma za starejše v Mariboru, Center odličnosti VESOLJE-SI, številne urejene ribogojnice, obnove in izgradnje kmetij, ureditev gozdnih cest, ekološko pridelovanje, postavitev mrež proti toči. To je le nekaj projektov, ki so v zadnjih letih uspešno kandidirali za sredstva evropske kohezijske, kmetijske in ribiške politike.

 

Kaj pa je bilo z evropskim denarjem narejeno zate, za tvoj kraj?

Sporoči nam, kateri s strani EU sofinanciran projekt je prispeval k izboljšanju kakovosti tvojega življenja in se poteguj za Vikend oddih za 2 osebi v Hotelu Balnea, Terme Dolenjske Toplice ter druge nagrade. Predloge zbiramo med 5. 8. 2014 in 12. 9. 2014. Izmed vaših predlogov bomo 25 projektov predstavili na fotografski razstavi. Obiskovalci fotografske razstave bodo lahko glasovali za najboljši projekt.

Lahko tudi jaz sodelujem?Udeleženec nagradne igre je lahko fizična ali pravna oseba s stalnim prebivališčem v EU. Udeleženec in/ali nagrajenec se strinja s pogoji in pravili za sodelovanje (v priponki), ob morebitnem prejemu nagrade pa soglaša, da bo podal potrebne osebne podatke za prijavo in plačilo dohodnine oz. prevzem nagrade. Vsak lahko pošlje največ 3 predloge projektov.


Na kaj naj se nanašajo moji predlogi?

Predlogi se morajo nanašati na projekte, ki so bili izvedeni v Sloveniji in sofinancirani iz naslednjih skladov: Evropski sklad za regionalni razvoj, Kohezijski sklad ali Evropski socialni sklad, Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja in/ali Evropski sklad za ribištvo. Projekt je lahko sofinanciran iz več skladov hkrati.

Kako sodelujem?

Na natečaju sodeluješ tako, da pošlješ predlog projekta, ki je bil sofinanciran z evropskimi sredstvi, in dodaš, zakaj. Predloge zbiramo med 5. 8. 2014 in 12. 9. 2014 na elektronskem naslovu: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Ob predlogu pripiši:

• za kateri projekt gre,

• kraj, kjer se je projekt izvajal,

• kratek opis (v največ treh stavkih): zakaj si izbral ta projekt oz. kaj je predlagani projekt storil zate ali tvojo skupnost (kako je prispeval k izboljšanju kakovosti tvojega življenja ali življenja v tvojem kraju).

S predlogom pošlji tudi svoje kontaktne podatke: ime in priimek, elektronski naslov in telefonsko številko, ki bodo uporabljeni v primeru prejema nagrade.

 

Nagrade

»KAJ PA JE BILO Z EVROPSKIM DENARJEM NAREJENO ZATE, ZA TVOJ KRAJ?«Vikend oddih za 2 osebi v Hotelu Balnea, Terme Dolenjske Toplice

Vstopnice za pustolovski park (Hoteli Otočec)

Celodnevne vstopnice za bazene v Termah Dolenjske ali Šmarješke Toplice

Praktične in druge nagrade

Komisija bo izmed prejetih predlogov izžrebala nagrajence, ki bodo prejeli nagrade. Nagrado bo prejel tudi tisti udeleženec, ki bo poslal predlog za »zmagovalni« projekt, torej tisti, ki bo prepoznan kot najboljši s strani obiskovalcev razstave. Nagrajenci bodo objavljeni na spletni strani www.eu-skladi.si, http://www.program-podezelja.si/sl/ in www.facebook.com/EUSkladi.

pogoji in pravila za zbiranje projektov

         
Naložbo delno financirata
Evropski sklad za ribištvo


OAS Ribič on Google Maps

DECEMBER 2012
01 December 2012

PRVO SREČANJE OAS RIBIČ

JUNIJ 2013 - IZOBRAŽEVANJE O KLAPAVICAH
01 Junij 2013

GASTRO PROJECT d.o.o.: Izobraž...

JULIJ 2013 - DAN ODPRTIH VRAT
01 Julij 2013

FONDA.SI d.o.o.: Dan odprtih v...

OKTOBER 2013 - Obisk Poljskih OAS
01 Oktober 2013

OBISK POLJSKIH OAS Dne 2.10.20...

DECEMBER 2013 - PREDSTAVITEV ZAKLJUČENIH PROJEKTOV OAS »RIBIČ«
01 December 2013

PREDSTAVITEV ZAKLJUČENIH PROJE...

»KAJ PA JE BILO Z EVROPSKIM DENARJEM NAREJENO ZATE, ZA TVOJ KRAJ?«
06 Avgust 2014

»KAJ PA JE BILO Z EVROPSKIM DE...

OAS "Ribič"

 

Smaregljeva ul. 10, 6310 Isola - IzolaSlovenija
info@oasribic.si

ODGOVORNA OSEBA:

Tina Cerkvenik 
Poslovne storitve Tina Cerkvenik s.p.
+386 40 541 405 

Pišite nam...

Soglašaš z uporabo Piškotkov?
Provided by OpenGlobal E-commerce